phone

Hívjon minket!: +36 20 2813-911

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A küldemény feladótól történő átvételét követően a kézbesítés Pécs belterületén 3 órán belül, Baranya megyében pedig 24 órán belül kézbesítésre kerül. Körzet megjelölés szerinti díjfizetéssel, levelek, formanyomtatványok, dokumentumok, csomagok, egyéb küldemények szállítása.

Díj körzet információ

I díj körzet Pécs várostábla határon belüli kiszállítás a küldemény felvételétől számítva 3 órán belül.

II díj körzet Pécs +10 km a küldemény felvételétől számítva 24 órán belül. (Kővágószőlős, Cserkút, Pellérd, Keszü, Gyód, Kökény, Pogány, Pécsudvard, Kozármisleny, Nagykozár, Bogád)

III díj körzet Pécs + 50 km a küldemény felvételétől számítva 24 órán belül.


Külön díjazás ellenében igényelhető szolgáltatások

Azonnali kézbesítés, melynek során Pécs várostáblán belül a küldemény kézhezvételétől számítva 60 perc , 2-3 díjkörzetben - 180 perc alatt kerül kiszállításra.

Oda-vissza kézbesítés, melynek során a szállítási címhelyről vissza is kell küldeményt szállítani.

Hétvégi csomagfelvétel, kiszállítás, melynek során szombat, vasárnap kerülhet kézbesítésre a küldemény. A szolgáltatást 24 órás bejelentés kell, megelőzze. A bejelentést online rendelés alapján áll módunkban elfogadni, amihez a rendelőfelület űrlapjának kitöltése szükséges.

NON-STOP Hétköznap, munkaidőn kívüli (16-8 óráig) csomagfelvétel, kiszállítás. Ennek plusz díja a hétvégi csomagfelvételével azonos

Állomásdíj vagy körfuvar, melynek során legalább 5 címet érint a szállítás. A címek a feladás helyétől a legtávolabbi címig egy irányban vannak, azok kitérő nélkül érinthetők. A díjszámításnál a legtávolabbi címet normál díjjal számoljuk, a többi címet a körfuvar díj szerint egységáron vállaljuk, a közbenső címek díja: 750 Ft/ cím

Csoportos kézbesítés, melynek során egy címhelyre, de különböző címzettnek, vagy egy címhelyre, azonos címzettnek, de jól elkülöníthető kettő vagy több küldeményt kell szállítani. A 2. küldeménytől kezdve a csomagdíj az eredeti fuvardíj 50%-a.


A feladó választása szerint az alábbi szolgáltatások kérhetők díjmentesen:

- Értesítés a küldemény kézbesítéséről: Telefonon, SMS-ben

- Értesítés a küldemény kézbesítéséről: e-mailben


Díjak